Nud Urban Bucuresti

Curaj. Exact, curaj

Curaj. Exact, curaj. Să ai curaj să iubeşti. Să iubeşti ceea ce te face fericită, nu pentru că îţi este impus de societate sau de însăşi propria conştiinţă, ci pentru că îţi doreşti, pentru că îţi face inima să bată cât încă mai poate. Pentru că este trist ca la sfârşit de an să nu poţi poţi spune cu entuziasm în glas: „Da, anul acesta mi-am colorat rândurile poveştii cu mult zâmbet şi cu iubire, cu genul acela de iubire nebună, ieşită din tipare, acea iubire la care îmi era teama să visez”. Şi mai adaugi un fragment frumos la jurnalul vieţii tale.

E trist să îţi refuzi mângâieri pe pielea ce-i încă netedă sau sărutări patimaşe pe buzele care îşi pierd din dorinţă încetul cu încetul. Şi e cu adevărat inutil să fugi de ceea ce simţi. Primeşte fericirea fără teamă. Dăruieşte-te fără rezerve. Ca şi cum nu mai este nimic altceva dincolo de asta.

Se spune că ceea ce te face fericit azi, te va distruge mâine. Nu ezita să cedezi acestei fericiri chiar şi cu preţul zilei ce vine. La finalul ei, vei rămâne cu durerea devenită melancolie şi cu visul ce abia începe…

Tot este mai bine decât o zi în care nu s-a întâmplat nimic. (M.B. – NudUrban 2014)

Nud Artistic Bucuresti - boudoir photography

Nud Urban – boudoir photography