how do i look

Buna dimineata!

“Buna dimineata!” am spus cu o voce alintata, arcuindu-mi trupul ca o felina, in timp ce imi mangaiam usor linia trupului. M-am trezit cu o dorinta nestpanita de a fi admirata, iubita si rasfatata. Am deschis larg ochii si am zambit jucaus. “Cum arat in dimineata aceasta, iubitule?”

“Ravasita ca o zi de toamna tarzie, cu nuante calde, aramii in par, ca un joc nebun de frunze in rafale de vant”, imi sopteste cald la ureche, indepartandu-mi buclele de pe obraz si sarutandu-ma suav. M-am ridicat brusc, mi-am infipt agresiv mainile in par, intr-o incercare disperata de a-i da o forma cat mai decenta.” Si acum?” am intrebat cu o voce grava, evident afectata.

“Iubito, chipul tau este frumos ca al unei zeite antice, ochii tai au limpezimea unui izvor de munte, iar gura ta este proaspata ca un fruct abia cules. Nu iti voi spune cat de bine arati cu parul cazut pe frunte sau cu el strans intr-un coc dezordonat. Esti mai mult decat perfectiunea greceasca ce se pierde in asternut.

Esti o armonie ce se pierde prin mintea mea si rataceste nestingherita. Ai patruns in inima si ii bantui fiecare incapere ca si cum ar fi camere de locuit. Nu esti tocmai delicata cand te joci cu iubirea in felul acesta…”

Si m-a privit indelung, absorbindu-ma cu totul in el, inchizandu-ma in camerele inimii lui. As zice ca jocul abia a inceput… (M.B. – NudUrban.ro 2014)

how do i look


Conecteaza-te cu noi pe Facebook!
Pagina de Facebook
Like and Share daca iti place!

Nu rata nici o postare si aboneaza-te la Newsletter-ul nostru. NudUrban.ro iti multumeste!

Nude Art & Boudoir – In arta, totul e permis!