Tu poti sa spui NU?

Pe tine nu te-a invatat nimeni sa spui NU? Sa te incrunti sau sa te uiti urat, sagetand cu privirea? Sa ridici tonul vocii sau sa lovesti cu vorbe? Sa ceri si sa uiti sa dai inapoi?

Ti-a spus, macar, cineva, ca lumea este impartita in „bine” si „rau”? Sau ca trebuie sa ai grija de tine pentru ca nimeni altcineva nu o va face?

Nu. Se pare ca pe tine te-au invatat doar sa incalzesti cu bunatatea ochilor tai si cu muzicalitatea ce o emana glasul tau. Ti-au spus ca „trebuie sa fii blanda si sa iubesti oamenii ca asa este bine”. Si-au spus ca „trebuie sa vorbesti frumos ca asa vorbesc domnisoarele”. Iar cand venea vorba sa ceri, tu nu aveai de ce sa iei de la nimanui. Ai invatat ca totul trebuie sa obtii prin tine insati.

In schimb, ai stiut intotdeauna ca trebuie sa dai, sa dai de la tine si din sufletul tau. Si ai ramas de atatea ori saraca. Dar asta nu te opreste azi sa tot dai. Si inca mai crezi ca totul in jur este bun. Inca nu vrei sa vezi ca cerul a dat si lucruri si oameni mai putin draguti.

Dar asa au vrut ei sa te dea libertatii. Iubitoare si iertatoare. Sa te aperi doar cu frumusetea sufletului tau. (M.B. – NudUrban2014)

sa spui nu


Conecteaza-te cu noi pe Facebook!
Pagina de Facebook
Like and Share daca iti place!